Letní tenisová školička v LTC Řevnice se opět vydařila


Snad každý rodič už někdy zažil prázdninové dilema, kam s ratolestí v době volna. Není nic lepšího než si nechat své dítko pohlídat zkušenými profesionály v tenise. Děti si tak celý den vyhrají se svými kamarády, utužují svého soutěživého ducha, zlepší se ve hře tenisu a získají zážitky, se kterými se ještě dlouho budou rády ve škole chlubit.

Přesně takovouto jedinečnou příležitost dostalo celkem dvacet dětí ze Řevnic a blízkého okolí v týdnu od 20. a 24. srpna v klubu LTC Řevnice díky Tenisové školičce pod vedením trenéra Michala Drašnara a dalších osvědčených spolupracovníků, kteří se na školičce podíleli. Počasí nám letos přálo, a tak považujeme letošní ročník již pravidelné tenisové akce za více než vydařený.

Děti si kromě tenisu zahrály spoustu her, ve středu se nechaly „potetovat“ od zkušeného malíře z Prahy, samozřejmě jen dočasně, a navíc si od něho, jako památku na letošní vydařený ročník školičky, odnesly krásné portréty.

V pestré tombole, která byla pro děti připravena v pátek, každý vyhrál hned dva balíčky plné cen, ze  kterých děti projevily neskrývanou radost. Mezitím se odehrály turnaje rodičů s dětmi a někteří rodiče museli uznat, že to jejich potomkům už zkrátka hraje líp, než jim samotným.

A komu by snad po celém týdnu sportování vyhládlo, mohl naplnit svůj žaludek lahodnými burgery, kterých bylo pro všechny dostatek.

Všem zúčastněným děkujeme a těšíme se na příští, snad alespoň stejně vydařený ročník Letní tenisové školičky v Řevnicích!